Sushikocken och matskribenten hade tröttnat. På sakernas tillstånd i allmänhet, och på lunch- och färdigmatssituationen i synnerhet. För det mesta när de köpte mat ute blev de både missnöjda och griniga. Framför allt tänkte de att de skulle kunna göra det hela bättre själva.
De två kumpanerna funderade på de kulinariska principer och traditioner som de brukade arbeta med i vardagen – solid, enkel kokkonst där smaken får styra och där respekten gentemot råvarorna sätts i främsta ledet. I dessa tankegångar såddes fröet till Rootfood – det frö som nu håller på att växa ut till ett lovande rotsystem en våning ner under Avenyns blå juleljus. På denna sida kan du följa den spännande utvecklingen. Först gäller det att få lokalen i ordning ...
De två kumpanerna funderade på de kulinariska principer och traditioner som de brukade arbeta med i vardagen – solid, enkel kokkonst där smaken får styra och där respekten gentemot råvarorna sätts i främsta ledet. I dessa tankegångar såddes fröet till Rootfood – det frö som nu håller på att växa ut till ett lovande rotsystem en våning ner under Avenyns blå juleljus. På denna sida kan du följa den spännande utvecklingen. Först gäller det att få lokalen i ordning ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar