torsdag 5 juni 2008

Premiär i affär

Vi firar nationaldagen med att gå upp i ottesången, koka ris, skära fisk och grönt och laga sushi. Från och med klockan 10 fredag har våra produkter en hedersplats i färdigmatshyllan på Hemköp, Vasagatan 30 i Göteborg. Om ni har vägarna förbi och är sugna på lite svensk sushi får ni titta in där och roffa åt er innan de tar slut. Vi blir väldigt glada för recensioner, skicka gärna hit till bloggen eller maila oss. Mer info om rätterna hittar ni på vår hemsida (http://www.rootfood.se/). Glöm inte att ni kan beställa direkt på hemsidan till er arbetsplats också! Sprid ordet och ha en fin helg med mycket god mat, önskar Marcus och Pontus.

2 kommentarer:

Anonym sa...

De va la gôtt! Så har man precis smaskat i sig sin första tolva från Root Food. Det smakade förträffligt (även om jag hellre hade avnjutit den direkt vid tillagning). Om ni lovar att fortsätta att laga så lovar jag att fortsätta äta. Ser fram emot fler rätter att välja mellan. Tills dess!

/Jesper

Rootfood sa...

Tack för feedback, alltid trevligt om det smakar! Vi lagar på, lita på det. Idéer om ytterligare rätter har vi gott om, så fler alternativ dyker säkert upp med tiden. Om gud vill och skorna håller, förstås.

/M & P